Zoeken
Winkelmandje
 Terug
Lecoba & Van Iersel Groep

Lecoba & Van Iersel Groep

Lecoba BV hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met haar klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.
De afgelopen maanden stonden voor ons in het teken van de verdere ontwikkeling en het voorbereiden van Lecoba BV op een mooie en gezonde toekomst. In Van Iersel Groep uit Oisterwijk hebben wij een solide partner gevonden en zij hebben ons alle vertrouwen gegeven samen verder te moeten gaan. Op 4 juni jl vond de aandelenoverdracht plaats en sloot Lecoba BV zich aan bij de Van Iersel Groep.
Van Iersel Groep is een conglomeratie van bedrijven, allemaal gespecialiseerd in het leveren van gereedschappen, machines én diensten aan bedrijven werkzaam in de tuin- en bouwbranche. Wij nodigen u van harte uit een kijkje te nemen op www.vanierseltuinenpark.nl voor een eerste kennismaking.
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het behalen van synergetische voordelen. Deze bedrijfsovername brengt voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor uw tuin- en parkmachines en garanderen de service die u de afgelopen 43 jaar van ons gewend bent. Maar wij beloven u dat we de voordelen direct zullen delen. Daar mag u op rekenen!