Onderhoud: Jouw machines onze zorg

Service aanvragen

Telefonisch aanvragen

Op locatie

Bij Lecoba Tuin & Park geloven we dat regelmatig en professioneel onderhoud de sleutel is tot het verlengen van de levensduur van je tuin- en parkmachines. Het belang van onderhoud gaat verder dan het simpelweg ‘in goede staat houden’ van de apparatuur; het draagt bij aan de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiĆ«ntie, en voorkomt dure verrassingen door onverwachte reparaties.
Wanneer je kiest voor onderhoud bij Lecoba, kies je voor een uitgebreide service die start met een grondige inspectie van je machine. Onze ervaren technici controleren niet alleen op slijtage en functionele geschiktheid, maar zorgen ook voor een diepgaande reiniging die de prestaties kan verbeteren en de levensduur kan verlengen. Dit alles gebeurt in overleg met jou; mochten er onverwachte kosten ontstaan, dan bespreken we deze altijd vooraf met jou, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Ons doel is niet alleen om je machine te onderhouden, maar om deze te optimaliseren voor de beste prestaties. Met regelmatig onderhoud bij Lecoba Tuin & Park zorg je ervoor dat je machines altijd klaar zijn voor gebruik, zonder zorgen over onverwachte mankementen. We bieden ook persoonlijk advies op basis van de staat van je apparatuur, wat helpt bij het plannen van toekomstig onderhoud en bij het nemen van beslissingen over eventuele upgrades of vervangingen. Wanneer onderhoud aan je tuinmachines langer duurt dan gehoopt, bieden we vervangende apparatuur uit vanuit onze verhuurservice. Op deze manier val je nooit stil.
Kies voor het onderhoud van Lecoba en ervaar de gemoedsrust die komt met een professioneel onderhouden machinepark. Jouw apparatuur wordt niet alleen onderhouden en gereinigd, maar ook geoptimaliseerd voor de uitdagingen die je dagelijks tegenkomt in het onderhoud van tuin en park. Zo blijft je materiaal in topconditie, jaar in jaar uit. Opmerking: Onderaan het voorbeeld staat dat wij binnen een straal van 30km gratis bij de klant komen kijken om advies te geven. Naar mijn beste weten is dit niet het geval maar heeft dit meer betrekking op het maken van een offerte voor een beregeningsinstallatie en dergelijke. Op deze manier kan het verwarrend zijn voor de klant. Misschien moeten we dat duidelijk afkaarten:

GRATIS ADVIES OP LOCATIE

In een straal van 30km komt Van Iersel bij jou langs om je het beste advies te kunnen geven over het onderhoud van jouw tuin en/of park!