Over Lecoba Tuin & Park

Onze Showroom in Winelre

Onze ruime showroom van 400m² is een centrum van innovatie en kwaliteit in tuin- en parkmachines, waar we een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Husqvarna, Ego, Iseki, Ferris en Simplicity aanbieden. Hier kun je de machines niet alleen bekijken, maar ook in actie zien tijdens een live demonstratie, die een realistisch beeld geven van hun prestaties en gebruiksgemak. De interactieve ervaring wordt versterkt door de deskundige begeleiding van ons team, dat je helpt bij het kiezen van de juiste uitrusting. We bieden maatwerkoplossingen aan, afgestemd op jouw specifieke behoeften, en werken samen met jou om de perfecte machine te vinden die aan jouw vereisten voldoet.

Waarom Kiezen Voor Lecoba?

Kiezen voor Lecoba betekent kiezen voor meer dan alleen kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden:

De Mensen Achter Lecoba

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die elk met een diepgaande kennis van tuin- en parkmachines klaarstaan om je van dienst te zijn. Met meer dan 40 jaar ervaring begrijpen wij als geen ander wat nodig is om jouw groenprojecten succesvol te ondersteunen.

Bij Lecoba Tuin & Park streven we ernaar niet alleen een leverancier te zijn, maar een partner in jouw streven naar een prachtige en duurzame buitenruimte. Elk bezoek aan onze showroom is een stap naar succesvol tuin- en parkbeheer.