Reparatie: Snel weer aan de slag!

Service aanvragen

Telefonisch aanvragen

Op locatie

Bij Lecoba Tuin & Park is ons doel om ervoor te zorgen dat jouw tuin- en parkmachines optimaal functioneren. Begrijpen we dat stilstand door een defect niet alleen ongemakkelijk is, maar ook kostbaar kan zijn. Daarom bieden wij naast deskundige reparatieservices ook een flexibele verhuurservice voor vervangend gereedschap aan, zodat je projecten geen vertraging oplopen.
Wanneer je een defect ontdekt, kun je dit eenvoudig via onze website melden. Wij bieden verschillende transportopties aan om je machine op te halen of je kunt deze zelf naar onze werkplaats brengen. Eenmaal bij ons, wordt je machine onderworpen aan een grondige diagnose om de exacte problemen te identificeren. Onze deskundige technici nemen de tijd om elk aspect van de machine te inspecteren, zodat geen enkel probleem over het hoofd wordt gezien.

Communicatie is essentieel in ons proces. Bij ingrijpende reparaties zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de benodigde reparaties en de verwachte kosten voordat we met het werk beginnen. Onverwachte kosten worden altijd vooraf besproken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Indien een reparatie langer duurt, bieden we de mogelijkheid om tijdelijk vervangend gereedschap te huren uit onze uitgebreide verhuurvloot. Dit helpt je om door te gaan met je werk terwijl wij zorgen voor je machine.
Elke gerepareerde machine ondergaat ook een uitgebreide reiniging, wat niet alleen de prestaties verbetert maar ook de levensduur van de machine verlengt. Na de reparatie is je machine niet alleen hersteld, maar functioneert deze ook als nieuw, klaar om weer volop in gebruik te worden genomen.

Kies voor Lecoba Tuin & Park voor een betrouwbare, efficiƫnte en communicatieve benadering van machine reparaties. Wij staan garant voor kwaliteit en streven naar minimale downtime met maximale efficiƫntie, zodat je altijd op je apparatuur kunt rekenen.

Opmerking: Onderaan het voorbeeld staat dat wij binnen een straal van 30km gratis bij de klant komen kijken om advies te geven. Naar mijn beste weten is dit niet het geval maar heeft dit meer betrekking op het maken van een offerte voor een beregeningsinstallatie en dergelijke. Op deze manier kan het verwarrend zijn voor de klant. Misschien moeten we dat duidelijk afkaarten:

GRATIS ADVIES OP LOCATIE

In een straal van 30km komt Van Iersel bij jou langs om je het beste advies te kunnen geven over het onderhoud van jouw tuin en/of park!